Siirry suoraan sisältöön

Palvelut

Siikalatvan sosiaali- ja terveydenhuolto kattaa laajan valikoiman erilaisia palveluita. Alta löydät listamuotoisesti eri palvelukategoriat ja voit siirtyä niiden omille alasivuille lukeaksesi lisää.

Terveyspalvelut

Terveyspalveluiden sivuilta löydät tiedot muun muassa päivystyspalvelustamme sekä tarkemmat tiedot toimipisteistämme ja niihin kuuluvista palveluista.

Siirry terveyspalveluihin

Digiklinikka

Digiklinikan etävastaanotto on aina auki! Siikalatvan Mehiläisessä on käytössä maksuton digitaalinen etävastaanotto, joka palvelee siikalatvalalaisia ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

Lue lisää Digiklinikasta

Suun terveydenhuolto

Siikalatvalla voit saada palvelua suun terveydenhoidossa kahdessa eri toimipisteessä. Löydät lisätietoja ajanvarauksesta suun terveydenhuollon sivuilta.

Siirry suun terveydenhuoltoon

Sosiaali- ja perhepalvelut

Perhetyön tarkoituksena on tukea perheiden selviytymistä erilaisissa elämäntilanteissa, vahvistaa perheen voimavaroja ja ennaltaehkäistä ongelmatilanteita sekä auttaa jo olemassa olevien haasteiden ratkaisussa.

Siirry sosiaali- ja perhepalveluihin

Vammaispalvelut

Vammaispalvelujen tarkoituksena on edistää vammaisen henkilön edellytyksiä elää ja toimia muiden kanssa yhdenvertaisena yhteiskunnan jäsenenä sekä ehkäistä ja poistaa vammaisuuden aiheuttamia haittoja ja esteitä.

Siirry vammaispalveluihin

Ikääntyneiden palvelut

Jokaiselle palveluja tarvitsevalle järjestetään yksilölliset ja tarpeenmukaiset palvelut. Kotona asumista tukevia palveluja ovat mm. ateria-, kylvetys-, vaatehuolto- ja turvapalvelut.

Siirry ikääntyneiden palveluihin

Erikoissairaanhoito

Siikalatvalaisten erikoissairaanhoito tapahtuu pääsääntöisesti Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin yksiköissä, Mehiläisessä Oulussa tai paikallisesti Siikalatvalla.

Siirry erikoissairaanhoitoon

Työterveyshuolto

Mehiläinen Siikalatva Työterveys sijaitsee Pulkkilan keskustassa Pulkkilan terveysaseman tiloissa.

Siirry työterveyshuoltoon